Skip to content Skip to footer

About Us

TL;DR: I TAKE PHOTOS, CREATE ARTWORKS, COME UP WITH CONCEPTS AND STORIES, AND OCCASIONALLY PRODUCE VIDEOS OR PODCASTS.

Ik ben geboren gedurende het identiteitsloze 1994 in het nog identiteitslozere Almere. Gelukkig kon ik van die tegenslag herstellen door op tijd te verhuizen naar Eindhoven.

Daar woon ik nog steeds en vind er voornamelijk mijn heil in fotografie. Daarnaast ontwikkel ik allerlei concepten en experimenteer ik met audiodrama's in de podcastwereld. Eigenlijk vertel ik gewoon graag verhalen.
Dat alles doe ik in opdracht, en uiteraard ook op de bonnefooi.

De liefde voor fotografie is ontstaan op de School voor Journalistiek in Utrecht en in diezelfde periode startte ik samen met een bevriend ondernemer het bureau Wildschieters. Dat groeide uit tot een tamelijk vruchtbare onderneming en hield me zo'n zeven jaar lang bezig, maar in 2019 werd het tijd om aan nieuwe uitdagingen te beginnen.

Na een kort uitstapje in loondienst bij het Eindhovens Dagblad begon het toch weer te kriebelen (lees: onweerstaanbare jeuk) om een nieuwe onderneming te starten. Geheel zonder verstand middenin in de coronacrisis. In die coronaperiode heb ik gebouwd aan De Broeikas: een creatieve hub middenin Woensel-West, waar makers en jongeren in aanraking komen met elkaar. Hier kunnen ze vrijuit experimenteren op het gebied van muziek, podcasting en fotografie.

Momenteel ondersteun ik ook Stichting Emoves (Urban Eindhoven) op part-time basis.

Ergens in 2019 heb ik koffie leren drinken om dat bij afspraken niet steeds hoeven af te slaan. Nu probeer ik van die verslaving af te komen.

8080+
Projects
8080
Clients
8080
Years
80
Offices
80808080
Bakkies pleur